Bungo Stray Dogs Szerepjáték
Navigáció

★ Főoldal

★ Szabályzat
     ↪ Olvasd el szabályzatunkat!

★ Történet
     ↪ Ha nem ismernéd az animét!

★ Karatkerek
     ↪ Játékban lévő karakterek, igénylés

★ Játéktér
     ↪ Szerepjátékra fel!

Érdekességek az animéről
     ↪ Hamarosan!

Hirdetőkönyv

 
Cserék

Itt lesznek az oldal linkcseréi. Jelentkezni a chatben lehet! :)

 

 

 

 

 
Ajánló

B A N N E R

Ajánlott oldalak

Egy világ, melyet a farkasok uralnak - tele varázslattal és izgalommal. Ha szeretnél egy fantasy szerepjáték részese lenni, gyere bátran!

 
Történet

A világban léteznek természetfeletti erővel rendelkező emberek épp úgy, ahogy ilyesmit nélkülözők. A történet Japánban, azon belül is Yokohamában játszódik, ahol két természetfeletti erőkkel bíró szervezet próbálja fenntartani a rendet és megvédeni a várost - ki-ki a maga módján. Az alvilág részéről a Port Maffia képviselteti magát, ellenük pedig a Fegyveres Nyomozó Iroda lép fel. Időközben megjelenik egy harmadik pólus is, a Guild a tengeren túlról, aminek tagjai azonban el akarják pusztítani a várost céljuk eléréséhez.

Port Maffia


Alvilági szervezet hatalmas befolyással. Nem csak áldottak (erővel rendelkezők) a tagok, rengeteg átlagos ember is a szervezet tagja. Ők fegyverrel harcolnak. A Maffia célja ugyan a város megvédése, de nem válogatnak a módszerekben, és sok robbanás, terrorcselekmény és szabotázs köthető a nevükhöz. Nem az egyén, hanem a város védelmére törekszenek, ami miatt sok civil esett már áldozatukul. Ellenségük az Iroda, leginkább a tagok kiléte miatt: Dasai Osamu ugyanis Maffiatag volt sokáig, de barátja halála után belépett az Irodába, elárulva korábbi társait. Ezen felül egy Atsushi fején hatalmas összegű vérdíj van, így őt is meg akarják szerezni.

Fegyveres Nyomozó Iroda


Kisebb szervezet a Maffiánál, viszont jó összeköttetéseik vannak. Tagjai többnyire áldottak, de van néhány átlagos ember is itt. Az egyén védelme nagyon fontos számukra, a halálos áldozatok számának minimalizálására törekszenek. Legfőképp ezért főellenségük a Maffia. Dazai az Irodában szárnyai alá vette Atsushit, ami még nagyobb feszültséghez vezetett a Maffia és az Iroda közt Akutagawa miatt.

Guild


Tengerentúli szervezet. Csak áldottakból áll, célja Yokohama elpusztítása egy könyv megszerzése érdekében. Stratégiájukban szinte semmi kivetnivalót nem lehet találni, precízek és előrelátóak. Az előző két szervezet ellenségei. Az anime során felbomlik, majd újraalakul.

 
Chat

 
Időjárás

Évszak: nyár
Időjárás: napos, enyhén felhős

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók ^^
Indulás: 2019-06-04
 

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ